Tietoa hoidoista

Kestopigmentointi ja Microblading

Mitä se on?

Kestopigmentoinnilla saat kestävän ja luonnollisen meikin kasvoillesi!

 

Kestopigmentointi voidaan tehdä kulmakarvoihin, silmänrajaan ja huuliin. Väri kestää ihossa 1 - 4 vuotta, riippuen ihon yksilöllisyydestä. Kestopigmentointi haalistuu tasaisesti ja sitä suositellaan vahvistettavaksi 1,5 vuoden välein. Käytämme kestopigmentointiin siihen tarkoitettua laitetta, kertakäyttöistä hygieniamodulineulaa, puudutetta ja laadukkaita pigmentointiin tarkoitettuja värejä. Ennen hoitoa käydään asiakkaan kanssa läpi pigmentointisopimus ja kotihoito-ohjeet.

 

  • Kulmakarvoihin on vaihtoehtoina microblading (karvatekniikka), häivytystekniikka (shading) ja molempien näiden yhdistelmä.

  • Silmänrajoihin vaihtoehtoina luonnollinen raja aivan ripsen tyveen tai näyttävämpi rajaus kevyellä nosteella ja varjostuksella. Rajauksen voi tehdä myös alaluomeen.

  • Huulien kestopigmentoinnissa voidaan kevyesti täyteläistää huulia korostamalla rajaa ja häivyttämällä sitä sisäänpäin. Näyttävämmässä lopputuloksessa väritetään koko huulten alue. 

Kenelle sopii / ei sovi?

Kestopigmentointi ei sovi raskaana oleville tai imetyksen aikana, diabeetikoille (jos ei hoitotasapainoa), keloiditaipuvalle iholle, psoriaatikoille tai jos käytät vahvaa kortisoni/marevan lääkitystä.

Kestopigmentointi sopii sinulle, kun kaipaat helppoutta meikkaamiseen ja haluat korostaa piirteitäsi luonnollisesti. Pigmentoinnilla saadaan korostettua kulmakarvojen mallia/epäsymmetriaa. Silmänrajauksilla saadaan tummuutta ja näyttävyyttä ripsientyveen. Toimenpiteet ovat asiakkaalle kivuttomia, puudutetta lisätään ennen pigmentointia ja työn aikana.

Tutustu hoitolassa tehtyihin töihin galleriasta. Lisätietoa voit kysyä info@bellelash.com sähköpostiosoitteesta!

Volyymi ripsienpidennys

Ripsienpidennys on oikein laitettuna turvallinen tapa korostaa silmiä. Pidennykset sopii käytettäviksi silmälasien ja piilolinssien kanssa. Ripsien kanssa ei suositella ripsivärin käyttöä, muuta silmämeikkiä voi käyttää normaalisti kun silmämeikki puhdistetaan huolellisesti. 

 

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassinen pidennys, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuiduista tehdään viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsiä liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollinen ja pehmeän tuntuinen lopputulos. Volyymiripsissä löytyy  kahta eri kaarevuutta  ja 8-14mm pituisia kuituja. Volyymiripsien huoltoväli on 3-5 viikkoa, riippuen oman ripsen kasvunopeudesta ja ripsien hyvästä kotihoidosta.

Ripsien hoito-ohjeet

- Ripsiä ei kannata kastella 24h laiton tai huollon jälkeen

- Vältä silmien hieromista tai ripsien nyppimistä

- Vältä öljypohjaisten meikinpoistoaineiden käyttöä

- Ripsien kanssa ei suositella ripsivärin tai ripsientaivuttimien käyttöä

- Ripset tulee pestä vedellä tai miedolla puhdistusvaahdolla päivittäin!

- Pysyvyyteen voi lisäksi vaikuttaa  nukkumisasento, usein saunominen/uiminen/hikoilu, kasvovoiteiden liiallinen käyttö silmänympärysalueella ja ihon/luomien rasvoittuminen

Huom! Pesethän ripset hyvin ennen huoltoon tuloa, jolloin liimalla parempi pysyvyys!

Hyacorp Täyteainehoidot

Täyteainehoitojen tarkoitus on palauttaa ihon muodot ja pienentää juonteita. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta.

 

Hyacorp täyteaine on kirkas biologisesti hajoava geeli, joka perustuu luonnolliseen hyaluronihappoon. Hyaluronihappoa ruiskutetaan suoraan juonteen alle ohuella neulalla ja tulokset näkyvät välittömästi.

 

Hyaluronihappoa esiintyy ihossa ja kehossa luonnostaan. Ihon ikääntyessä sen oma kyky valmistaa hyaluronihappoa heikkenee vuosien myötä. Kun Hyaluronihapon määrä on vähentynyt, juonteet ja ihon veltostuminen tulevat näkyvimmäksi.

 

Täyteaine sopii loistavasti useisiin ihon ongelmakohtiin, myös huulien täyttöön ja muokkaukseen. Hoito tekee huulista täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja nostaa alaspäin painuvia suupieliä, jolloin ilme on välittömästi nuorekaampi.

 

Hyacorp täyteaineen käyttökohteita:

 

-Huulien muotoilu ja täyttö
-Suupielet
-Syvät rypyt ja juonteet kasvoilla
-Sibeliusrypyt  
-Leuka, leukalinja 
-Marionetti-poimujen häivytys
-Nasolabiaalijuonteet

 

Täyteaineen vaikutus ihossa 8-12kk

 

Lue lisää maahantuojan sivuilta https://www.hyacorp.com/products/

 

©Bellelash