Tietoa hoidoista

Kestopigmentoint

Mitä se on?

Kestopigmentoinnilla saat kestävän ja luonnollisen meikin kasvoillesi!

 

Kestopigmentointi voidaan tehdä kulmakarvoihin, silmänrajaan ja huuliin. Väri kestää ihossa 1 - 4 vuotta, riippuen ihon yksilöllisyydestä. Kestopigmentointi haalistuu tasaisesti ja sitä suositellaan vahvistettavaksi 1,5 vuoden välein. Käytämme kestopigmentointiin siihen tarkoitettua laitetta, kertakäyttöistä hygieniamodulineulaa, puudutetta ja laadukkaita pigmentointiin tarkoitettuja värejä. Ennen hoitoa käydään asiakkaan kanssa läpi pigmentointisopimus ja kotihoito-ohjeet.

 

  • Kulmakarvoihin on vaihtoehtoina microblading (karvatekniikka), häivytystekniikka (shading) ja molempien näiden yhdistelmä.

  • Silmänrajoihin vaihtoehtoina luonnollinen raja aivan ripsen tyveen tai näyttävämpi rajaus kevyellä nosteella ja varjostuksella. Rajauksen voi tehdä myös alaluomeen.

  • Huulien kestopigmentoinnissa voidaan kevyesti täyteläistää huulia korostamalla rajaa ja häivyttämällä sitä sisäänpäin. Näyttävämmässä lopputuloksessa väritetään koko huulten alue. 

Kenelle sopii / ei sovi?

Kestopigmentointi ei sovi raskaana oleville tai imetyksen aikana, diabeetikoille (jos ei hoitotasapainoa), keloiditaipuvalle iholle, psoriaatikoille tai jos käytät vahvaa kortisoni/marevan lääkitystä.

Kestopigmentointi sopii sinulle, kun kaipaat helppoutta meikkaamiseen ja haluat korostaa piirteitäsi luonnollisesti. Pigmentoinnilla saadaan korostettua kulmakarvojen mallia/epäsymmetriaa. Silmänrajauksilla saadaan tummuutta ja näyttävyyttä ripsientyveen. Toimenpiteet ovat asiakkaalle kivuttomia, puudutetta lisätään ennen pigmentointia ja työn aikana.

Tutustu hoitolassa tehtyihin töihin galleriasta. Lisätietoa voit kysyä info@bellelash.com sähköpostiosoitteesta!